Gavel med inngravering 

Auksjonshammer, ordførerklubbe, gavel, formannsklubbe. Kjært barn har mange navn og mange bruksområder. Uansett om du skal bruke en gavel til å stramme opp lange og kaotiske møter i foreningen, arrangere en auksjon eller behøver en gave til et æresmedlem i idrettsforeningen du sponser, har vi en klubbe som passer. Våre klubber er laget av kvalitetsmaterialer og har en lang levetid. 

For den eksklusive foreningen har vi et kunstverk av en gavel som består av masurbjørk, bark og reinsdyrhorn, håndlaget i Nord-Sverige. Vi har også en klubbe bestående av mørkt tre og et gullbånd der man kan få gravert inn valgfri tekst, som for eksempel foreningens navn og etableringsdato. Ønsker du en gavel i lys eik og med foreningens/firmaets logo på, kan vi også levere dette. 

Mange av oss forbinder en gavel med dommere og rettssaler, som et symbol på autoritet og gjennomslagskraft. Ellers kjenner vi alle auksjonshammeren som blir brukt over hele verden. Med en møteklubbe av høy kvalitet sørger man for å få den riktige rammen rundt et årsmøte eller en generalforsamling, og mye arbeid er lagt i at klubben skal lage en høy og autoritær lyd som blir lyttet til. 

Bestiller du hos oss, sørger vi for at din gavel ankommer med posten i løpet av en uke. Har du spørsmål om betalingsbetingelser, levering, våre formannsklubber eller annet, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via skjemaet under “Kontakt oss” på denne nettsiden, eller send en e-post til post@klubbe.no. Vi ser frem til å høre fra deg!